Zomercursus voor muziekdocenten en kinderkoordirigenten

Van maandag 26 augustus tot en met woensdag 28 augustus 2019 vindt de zomercursus voor muziekpedagogen, zangdocenten en kinderkoordirigenten plaats. Hoe kun je kinderen vocaal begeleiden in adem en stem? Welke activiteiten kun je als docent inzetten om jonge kinderen zich te laten ontwikkelen tot zelfstandige musici? Wat voor invloed hebben bewegingen en gebaren op de stem en de adem? En waar in het lichaam neem je je stem en klank waar?

Docenten Anouk Vinders, Irene Verburg, Wilma ten Wolde, Tjeerd Alkemade en Lea Zantinge geven antwoord op deze en vele andere vragen tijdens de zomercursus in Hilversum. Heb je interesse? Meer informatie over het programma en de aanmelding vind je in de flyer Zomercursus augustus 2019 (download pdf).

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan info@nationalekoren.nl en het bedrag van 195 euro over te maken naar rekeningnummer NL30 TRIO 0254 4366 09 t.n.v. Stichting Vocaal Talent Nederland. Vermeld in de overschrijving ‘Deelnemer docentencursus’ en je eigen naam. Zodra de aanmelding en betaling ontvangen is, ben je geregistreerd als deelnemer en ontvang je het gedetailleerde rooster.